Köpvillkor

Priser

Alla våra priser anges i SEK exklusive moms och är styckpriser om inget annat anges.

  • Kosttillskott Människor 12%
  • Kosttillskott Djur 25%
  • Böcker/ DVD 6%

Vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar utan avisering till kund. Prisjusteringar gäller ej redan lagda ordrar.

Beställning

Du måste ansöka om att bli registrerad som Återförsäljare av våra produkter för att kunna handla på troofah.se.

Du måste ha ett företag.

Du måste ha fyllt 18 år.

När du gjort din beställning får du en bekräftelse via e-post. Spara denna och kontrollera paketets innehåll mot denna.

Minimiorder

Vi tillämpar inte minimiorder.

Betalning

Efter du gjort din beställning hos troofah.se får du en faktura som skickas med din leverans eller via mail.

Betalningsvillkor är för närvarande 30 dagar.

Vid försenad betalning kommer en påminnelseavgift om 60 kr att debiteras.

Leverans

Troofah levererar dina beställningar med DHL Företagspaket.

Fraktfritt över 2500 kr, under det betalar du 150 kr

Väljer du att hämta ut dina varor på vårt lager är det fraktfritt oavsätt beställningssumma.

Leveranstid

Vår ambition är att leverera alla paket inom 1-2 arbetsdagar, vilket innebär att det normalt tar 2-4 helgfria arbetsdagar innan du har dina varor. Dock kan leveranstiden bli något förlängd om någon av beställda varor är slut på lagret. Detta meddelas då dig som kund.

Leverans till annan adress

Det är möjligt att få beställningen levererad till annan adress. Detta anges i kassan.

Slut i lager

Om en vara är slut meddelar vi dig detta via mail eller telefon. 

Beroende på leveranstid väntar vi in varan eller skickar den i efterhand. Detta sker i överenskommelse med dig som kund. Leveranstiden kan komma att bli något förlängd på övriga varor.

Ångerrätt

Hos oss på troofah.se har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp. 

Vid retur av kosttillskott får ej förseglingen/ plomberingen vara bruten, varan skall vara i originalskick.

Vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange ordernummer och kundnummer innan du returnerar varan. Du som kund står för returfrakten.

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av troofah.se.

Transportskada på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan betalar vi tillbaka varusumman.

Bytesrätt

Hos oss på troofah.se har du 14 dagars bytesrätt på ditt köp. Detta gäller alla varor.

Skulle du vilja byta en vara, vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange ordernummer och kundnummer samt vilken vara du vill byta till så kontaktar vi dig.

Du som kund står för returfrakten. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av troofah.se. För att bytesrätten skall gälla måste varan vara oanvänd, i säljbart skick, ha obruten försegling/ plombering och vara i originalförpackning. 

Vid eventuellt byte ber vi dig emballera varan väl, så att eventuell transportskada undviks. Transportskador på grund av dålig emballering debiteras dig som kund.

Förändring av order

En beställning är bindande men du kan utan extra kostnad, annat än prisskillnad på varan, förändra lagd order. Vid ändring av en vara på lagd order gäller det pris som är aktuellt för tillfället vid förändringen. Notera att order som redan levererats av självklara skäl ej kan ändras.

Kontakta Troofah Medical, på 0300-70740, för att göra din ändring.

Transportskada

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från troofah.se till dig som kund är troofah.se ansvarig. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till troofah.se är det du som kund som är ansvarig. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall detta omedelbart vid leverans anmälas till posten eller fraktbolaget. Om dessa ej åtager sig skadeansvaret, skall du kontakta Troofah Medical, 0300-70740.

Fel vid leverans

Om något blir fel vid leverans, tex fel vara, fel antal eller skadad vara har du rätt att inom 14 dagar ångra/ reklamera ditt köp. För att kunna returnera varan måste den vara oanvänd, i säljbart skick, ha obruten försegling/ plombering och vara i originalförpackning. Vid eventuell retur vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få ett en retursedel, Troofah Medical står för returfrakten.

Reservationer

Vi reserverar oss mot lagerförändringar och eventuella tekniska fel i webb-shopen, browser eller server.

Vi reserverar oss även mot texter som skrivits/ tryckts felaktigt på vår hemsida, i vår webb-shop, i kataloger, på produkter samt i andra media.

Personuppgifter

När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att på ett bra sätt kunna fullgöra vårt åtaganden gentemot dig. Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter och vi sparar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse av dem som möjligt. När vi inte längre är i behov av dina personuppgifter ser vi alltid till att de raderas ur våra system. Du kan när som helst höra av dig till oss för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.

Vi behandlar dina personliga uppgifter med största försiktighet enligt aktuella gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd och du har rätt att ta del av informationen. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av oss och våra samarbetspartners endast för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Force majure

Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse.

Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgörelse: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

Bedrägeri

Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Adress

Troofah Medical AB
Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Vid frågor vänligen ring 0300-707 40 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ägare är Troofah Medical AB 556537-5002

Troofah Medical

Troofah Medical är ett grossistföretag som startades 1992 av Peter Mattsson. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer kost- & näringstillskott av mycket hög kvalité till hälsobutiker och terapeuter runt om i Norden.

Troofah Medical AB
Energigatan 15 C 
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-707 40
E-post: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se